Tuinadvies op maat: van ontwerp naar realisatie

Overige

Het bedenken van jouw droomtuin is iets wat je waarschijnlijk wel vaker doet. Zo droom j eover wat je allemaal voor planten en bloemen graag in je tuin zou willen zien. Ook kan het zijn dat je andere elementen graag terug wilt zien. Kortom, er zijn verschillende dingen die je graag aan jouw tuin wilt doen. Echter kan het soms lastig blijken te zijn om het zelf te doen. Het ontwerpen bijvoorbeeld of het aanleggen van de tuin. Een goed tuinadvies krijgen is dan wel fijn! Deze hoveniers kunnen aan de hand van een aantal dingen, jouw een op maat gemaakt advies geven.

 

Tuinadvies op maat: het begint bij het ontwerp

Een tuin wordt gemaakt door bepaalde elementen die terug komen. Dit is natuurlijk belangrijk om in het ontwerp te verwerken. Om tot een goed ontwerp te komen, kan je een afspraak maken met de ontwerpers van deze hovenier. Wanneer je op gesprek komt, dan kan je jouw wensen en voorkeuren doorgeven. Deze wensen en voorkeuren worden dan meegenomen in het ontwerp. In het ontwerp proces worden jou wensen naast de visie van de ontwerper gehouden. Op die manier ontstaat er een balans die er voor zorgt dat er een prachtig resultaat ontstaat. Dit ontwerp wordt je dan opgestuurd waarbij je akkoord kan gaan, of wijzigingen kan doorvoeren.

Tuinadvies op maat: van ontwerp naar realisatie

Wanneer je het ontwerp hebt goedgekeurd, kan je er voor kiezen om het ontwerp ook uit te laten voeren. Je kan hiervoor kiezen om met de zelfde hovenier verder te gaan. De hovenier zal dan met een aantal vakkundige mensen een datum met je afspreken. Op deze datum zullen zij dan de werkzaamheden starten. De werkzaamheden zullen dan (afhankelijk van de tuin) zo snel mogelijk afgerond worden. Dit zal dan natuurlijk wel op een vakkundige en professionele manier gebeuren. Zo wordt het ontwerp plots realiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *