Samsung Galaxy S10 – Unpacked 2019

Mobiel en Telecom

De Samsung Galaxy S9 ligt nog niet goed en wel in de winkel. En overal schieten de geruchten alweer naar boven. Unpacked 2019, de Samsung Galaxy S10 gaat er komen, of toch niet?

Wanneer wij kijken naar de ontwikkelingen binnen de S-serie van Samsung, is er ieder jaar wel weer één verassing. Afgelopen jaar bij de Galaxy S9 werd pas op het laatste moment duidelijk dat er een camera met diafragma in zit. Hiermee was Samsung het eerste bedrijf die deze techniek toepast bij een smartphone.

Dit jaar zal het een grote verassing zijn of de opvolger van de Galaxy S9 inderdaad de S10 gaat worden? Of gaat Samsung de naam veranderen? De CEO van Samsung Mobile was er in februari niet heel duidelijk over. Een opvolger van de S9 gaat er hoe dan ook komen, maar of ze vast blijven houden aan de letter ‘S’ of het numerieke systeem? Daar kon hij nog geen antwoord op geven. Volgens sommige bronnen zal het toestel de Samsung Galaxy X gaan heetten.

Unpacked 2019 – 24 februari

Als we naar de data gaan kijken waarop het vlaggenschip van de S-serie wordt gepresenteerd, zien we sinds de Samsung Galaxy S2 weinig verandering. Barcelona, Barcelona, Barcelona. Qua datum valt er veel meer te gokken. Maar ook hier is sinds de Samsung Galaxy S6 weinig verandering in gekomen.

Hiermee kunnen we met bijna 100% zekerheid zeggen dat Samsung’s Unpacked 2019 plaats zal vinden op zaterdag 24 februari 2019. Een dag voor het Mobile World Congress in Barcelona.

Samsung Galaxy S10 Specificaties

Het is op dit ogenblik nog vroeg, heel vroeg, om te speculeren over de specificaties van de Samsung Galaxy S10. Wanneer er wordt gekeken naar de upgrades in de vorige types, zal wederom het scherm groter worden. Het scherm gaat naar 6 inch, tegen 5,8 inch bij de Galaxy S9.

Ook zal de processor sneller worden, plus minder energie gaan verbruiken. Hierdoor zal de batterij van de Samsung Galaxy S10 ook langer mee gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *