Plastic borden zijn de uitkomst voor zo’n beetje elke BBQ

Overige

Iedereen kent ze wel en ze komen altijd voorbij op zo’n beetje elke BBQ. De witte plastic borden. Er is een goede reden dat deze altijd voorbij komen en dat is dat ze alleen maar voordelen kennen. Dat maakt ze ook al helemaal geschikt voor zo’n beetje elke eten activiteit buitenshuis. In dit artikel lees je over de voordelen die de bordjes met zich mee dragen en waarom je ze voor de volgende gelegenheid in huis moet halen!

 

Plastic borden schelen enorm veel afwas

Het is waarschijnlijk herkenbaar bij elke BBQ of gelegenheid. Je wilt wel je mooie servies en bestek gebruiken maar je maakt je enorme zorgen. Je wilt namelijk niet dat het kapot gaat en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dus logisch dat je dit wilt vermijden. Daarom kan je de plastic borden gebruiken! Het bespaart je de zorgen die je hebt omtrent je servies. Daarbij komt ook dat je aan de borden geen afwas hebt! Niemand zit namelijk echt te wachten op nog de afwas doen na een lekkere BBQ. De borden kan je gelukkig naderhand heel snel opruimen door ze simpelweg in een vuilniszak te doen. Dit is dan ook een van de grootste voordelen. Normaal gesproken zou je nog de bbq, rooster etc schoon moeten maken. Dit samen met de grond rondom de BBQ. Daarna ook nog eens een keer de afwas. Hoe relaxed is het dan wel niet om in één keer al het “servies” op te kunnen ruimen.

 

Plastic borden zijn niet duur, wat ze ideaal maakt

Zoals hierboven al gesteld, de borden zijn totaal niet duur. In de meeste supermarkten kan je al een flinke stapel aanschaffen voor een paar euro. Doordat ze zo goedkoop zijn hoef je er ook niet over in te zitten wanneer er eentje kapot gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *