Magazijnstellingen besparen een hoop moeite

Overige

Voor veel bedrijven is het een ergernispuntje die ze zo veel mogelijk proberen op te lossen. Niet alleen om dat het gevaarlijk kan zijn, maar ook voor het imago en de indruk die mensen krijgen die over de vloer komen. We hebben het hier over spullen en goederen die op de grond liggen en niet opgeborgen kunnen worden. Een goede oplossing hiervoor vinden kan soms lastig blijken, maar dit is de oplossing die altijd werkt: magazijnstellingen. Dit biedt een gehele manier van opbergen waardoor er weer veel meer ruimte ontstaat op de werkvloer.

 

De ergernissen en frustraties zonder goede magazijnstellingen

Zoals hierboven al is beschreven, kan het vervelend zijn om geen goede manier te hebben van opbergen. De goederen liggen vaak op de grond waardoor het bedrijfspand slordig lijkt. Verder is het natuurlijk ook zo dat er kostbare bedrijfsruimte verloren gaat. Deze ruimte is soms ook hard nodig. Stel je bijvoorbeeld voor: de ruimte die je hebt in jouw bedrijf, wordt gebruikt om producten te produceren. Doordat er ruimte in wordt genomen door verschillende goederen die niet opgeborgen kunnen worden, kan je dus ook niet meer machines neer zetten. Dit gaat dan ten koste van de productie en kan je dus niet meer gaan omzetten. Door goede stellingen te plaatsen kan je dit verbeteren. De stellingen nemen maar een paar vierkante meter in beslag, maar zijn wel erg hoog. Dit zorgt er voor dat er veel goederen op maar een kleine ruimte, opgeslagen kunnen worden.

 

De veiligheid verbeterd door magazijnstellingen

De veiligheid gaat soms ten koste door goederen die op de grond liggen. Het kan namelijk voorkomen dat mensen die een klein moment geen aandacht besteden, kunnen vallen door de goederen. Ze kunnen zichzelf dan flink bezeren. Door goede stellingen te plaatsen, zorg je er dus voor dat de goederen van de grond af, opgeborgen worden in de stellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *