Een laptop voor elke portemonnee

Computers en Internet

Het is tijd voor een nieuwe laptop. Uw zoon of dochter gaat studeren, of je gaat zelf studeren. De of kat heeft de andere tig keer van de bank gegooid. Kortom, er moet snel een laptop komen, voor de juiste prijs!

HP Elitebook X360 Laptop

De eerste vraag die je hierbij aan jezelf moet stellen. Welke eisen heb ik voor een laptop? Worden er straks spelletjes op gespeeld. Of wil je alleen je nieuwste roman schrijven? Wanneer er games op gespeeld worden, heb je al snel een krachtige videokaart nodig in een laptop, iets wat totaal overbodig is wanneer u de laptop simpel en alleen gebruikt voor internet en mail.

Twee in één laptop

Steeds populairder worden op dit ogenblik de twee-in-één laptops. Met deze laptop heeft u altijd een tablet bij de hand. Handig wanneer u bijvoorbeeld vertegenwoordiger bent voor een bedrijf, u wilt een klant even mee laten kijken. Plus hij is gemakkelijker mee naar binnen te nemen, dan een kolossale laptop.

Touchscreen

Ideaal van deze twee in één laptops is dat u ook automatisch een touchscreen heeft. Waarbij het gemakkelijker word om snel een bestand of map te openen, hoeft u niet eerst op zoek te gaan naar het pijltje. Een goed voorbeeld hiervan is de HP Printing & Computing HP Elitebook X360 zoals hierboven afgebeeld. Met zijn krachtige i5 processor en Windows 1o is hij gebruikersvriendelijk en nog snel ook!

Vergelijk twee laptops met elkaar

U heeft na een tijdje twee ideale laptops gevonden. De keuzestress komt om de hoek kijken, welke van de twee moet het nou worden? Ook hieraan heeft de maker van Degromar gedacht, wanneer u beide laptops in uw winkelmandje plaats, kunt u de laptops met elkaar vergelijken. U krijgt de specificaties van beide producten naast elkaar, waarna het maken van de juiste keuze een simpel klusje wordt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *