Kinderopvang de Bilt biedt een veilige en leerzame omgeving

Overige

Tegenwoordig komt het steeds meer voor dat beide ouders werken om het huishouden te bekostigen. Dit is natuurlijk niet erg en zeer begrijpelijk. Echter is het wel zo dat er dan niemand thuis is om de kinderen op te vangen na school. Daarom is er Kinderopvang de Bilt, wie de kinderen op kan vangen na school voor meerdere uren per week. In dit artikel lees je waarom je hier aan het juiste adres bent.

 

Kinderopvang de Bilt biedt een veilige omgeving waarin de kinderen zich ontwikkelen

Om te beginnen, je kan al bij deze opvang terecht wanneer uw kind(eren) al opvang zoeken voor meer dan 3,5 uur per week. Uw kinderen zullen dan in bepaalde groepen opgevangen worden. Bij deze opvang wordt er met twee groepen gewerkt. Hier wordt later op in gegaan. Bij deze opvang wordt er gezorgd voor een veilige en leerzame omgeving. Zo zullen de kinderen veel interactie met elkaar hebben waardoor ze van elkaar kunnen leren. Ook worden er kleine lesjes gegeven waarbij ze nog meer leren. Dit kunnen lessen zijn in theater, of juist lessen in knutselen. Zo wordt hun creativiteit geprikkeld en zullen zij zich nog meer kunnen ontwikkelen. Dit doen ze allemaal in het gezelschap van leeftijdsgenootjes.

 

Kinderopvang de Bilt werkt met verschillende groepen

De eerste groep waar deze kinderopvang mee werkt is de verticale groep. In deze groep zitten voornamelijk kinderen tussen de 0 en 4 jaar. De voordelen van deze groep zijn vrij uiteenlopend. Een voordeel van deze groep is dat de kinderen veel van elkaar kunnen leren. Ook kunnen zij dit doen in hun eigen tempo. De kinderen kunnen elkaar een beetje opzoeken en kunnen dit zelf goed in schatten. Daarnaast is er ook de peutergroep. Hierbij worden er allerlei activiteiten toegepast waarbij zij zich kunnen ontwikkelen. Hierbij is er ook continue oog op het ontwikkelingsniveau van het kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *