Iedereen een opblaaseiland

Webshops

Alle grote kranten meldden het deze week. De zomertrend voor op het water is een eigen opblaaseiland.

Vorig jaar zagen we dit fenomeen al langzaam opkomen. Eilandjes waarbij je met meerdere personen heerlijk rond kon dobberen op het water.

De Telegraaf en Viva publiceerden het volgende artikel over de opblaaseilanden.

Afgelopen zomer waren de roze opblaas-flamingo’s een van de grootste trends onder vakantiegangers. Online webwinkels spelen hier slim op in. De opblaasdieren 2.0 zijn reeds te koop.

 De persoonlijke ’Feest opblaaseilanden’, zoals deze te koop staan, hebben een oppervlakte van zo’n 10 vierkante meter. Groot genoeg om met je vriendengroep te dobberen op een meertje en te genieten van de zon.

Je eigen opblaaseiland

Heerlijk met vrienden een dagje naar het meer in de buurt. Het strand is al gauw helemaal vol met mensen die hetzelfde idee hadden als jullie. Kortom, geen plek meer om rustig te zitten met een koud drankje en genieten van de zon.

De webshop van JouwEiland biedt de mogelijkheid om een eigen opblaaseiland aan te schaffen! Dit eiland blaas je op waarna je gelijk met je vrienden het water op kunt. Het mooiste van allemaal? Je krijgt er nu een gratis koelbox bij! Hierdoor hoef je niet heen en weer naar wal om een nieuw drankje te pakken.

Daarnaast zijn er vele maten, u kunt uw eigen eiland samenstellen, vanaf 1 persoon, tot hoeveel personen u maar wilt.

Veiligheid voor de kinderen

Vergeet bij de aanschaf van een eiland niet te denken aan de veiligheid van uw kinderen. Ieder jaar gebeuren er te veel ongelukken met kinderen in en op het water. Wanneer uw kinderen nog niet in het bezit zijn van een zwemdiploma B raden wij daarom aan om zwembandjes of een zwemvestje te dragen op een eiland.

Tevens voor ieders veiligheid is het belangrijk om deze producten niet op drukke waterwegen, op de zee of stromend water te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *