ICT trends

Mobiel en Telecom Webshops Wetenschap

Er zijn in 2018 verschillende trends in de ICT markt waar rekening mee gehouden kan worden. Zo wordt het steeds makkelijker om dingen te meten en worden er ook steeds meer mogeljikheden hiervoor ontwikkeld. Hierdoor worden beslissingen steeds meer op data gebaseerd dan vroeger. Op deze manier weet je ook van tevoren eerder wat je ergens uit haalt of gaat halen. Verder zien we dat de mobiele telefoon nog steeds belangrijker wordt. Vooral voor bepaalde websites en applicaties speelt dit, denk bijvoorbeeld aan Facebook. Dit platform wordt voor maar liefst 86% via de mobiele telefoon gebruikt. Wanneer je een website of webshop gaat bouwen, is het handig om de mobiele versie hier ook in mee te nemen. Zeker als je in een branche zit die veelal via de mobiele telefoon gebruikt wordt, is dit belangrijk! Maak je mobiele website gebruiksvriendelijk zodat de klant alles kan vinden waar ze naar op zoek zijn.

Een glasvezelkabel kopen wordt urgenter
Het wordt steeds belangrijker om een goede internetverbinding te hebben om nog goed te functioneren tegenwoordig. Een glasvezelkabel kopen wordt dan ook bijna noodzaak! Als er geen snelle Wi-Fi verbinding meer is, worden mensen tegenwoordig al snel geïrriteerd. Daarnaast is het ook vaak daadwerkelijk belangrijk om een goede verbinding te hebben, zeker als een bedrijf de hele dag gebruikt maakt van internet.

We zien dat er steeds meer op data gestuurd wordt, zo ook zelfs bij de schoonmaakbranche. Hier wordt er steeds vaker met sensoren gewerkt. Deze sensoren zorgen ervoor dat er gemeten kan worden hoe veel mensen er bijvoorbeeld in een bepaalde ruimte geweest zijn. Aan de hand van deze data kunnen er beslissingen genomen worden, over bijvoorbeeld wanneer er waar schoongemaakt gaat worden. Op deze manier kan er heel effectief met de tijd omgegaan worden en er het meeste uitgehaald worden. Naar verwachting wordt dit op lange termijn alleen maar meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *