Overige

We zijn een Garage Utrecht die zorgt voor autoschade en die graag voor u oplost. We zijn een bedrijf wat in Utrecht gevestigd is. Door onze jarenlange ervaring in deze branche zijn we het adres voor schadeherstel aan uw auto of andere motorvoertuig. We zijn een bedrijf wat vakmanschap, kennis en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wanneer u schade aan uw auto heeft, wilt u niet uren zoeken naar een garage om dit te maken. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Maak via onze site gemakkelijk een afspraak en geniet van service op maat voor uw schadeherstel.

Werkzaamheden bij garage Utrecht

Bij garage Utrecht zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van schadeherstel die wij voor u uit kunnen voeren. Onze kennis en ervaring waarborgen we met onze geleverde kwaliteit en service. Wij kunnen voor de volgende werkzaamheden uitvoeren: industrieel spuiten, professioneel verwijderen van vreemde geurtjes in uw auto. Spuiten van brommer/motor, het repareren van een sterretje in de ruit en het polijsten van krassen. Dit is zomaar een greep van voorbeelden van werkzaamheden die wij vaak uitvoeren. Bij al deze werkzaamheden kunnen we u helpen aan snel herstel. Bij het polijsten van krassen moeten wij per kras een inschatting maken of het wel echt gepolijst kan worden.

Kwaliteit

Bij garage Utrecht gaan we voor kwaliteit en daarbij de garantie dat wij u zo goed mogelijk zullen helpen. We hebben verschillende certificaten waarmee u de garantie extra kunt zien. Met deze certificaten zijn al onze bedrijfsprocessen vastgelegd in een kwaliteitswaarborgsysteem. Dit geld niet enkel voor de werkzaamheden, maar ook voor het contact met onze garage. Elk proces binnen ons bedrijf is vastgesteld met vakkundige kwaliteit. Naast een garantiebewijs ontvangt u van ons een levenslange garantie op werkzaamheden aangaande het lakwerk van onze garage. We hopen u snel te zien in onze garage.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *