Ga je op groepsreis? Huur een bus!

Vakantie en Reizen

Nog even en de geplande vakantie, festival of het bedrijfsuitje komt eraan. De hele planning is gemaakt, maar hoe zit het met het vervoer? Jullie willen vanaf de regio Rotterdam of Den Haag vertrekken.

Het is een groepsreis dus jullie willen samen reizen, want dat is veel gezelliger dan ieder voor zich. Het kan zijn dat er niet voldoende personenauto’s zijn om de groep naar de bestemming te brengen. Daarnaast kan het ov niet optimaal aansluiten vanaf het vertrekpunt, de lange wachttijden en het overstappen zal veel tijd kosten en daardoor de reis extra lang maken. Een taxi is misschien te prijzig en geen van je vrienden heeft de behoefte om de ‘Bob’ te zijn. Dus hoe krijg je de groep veilig en op tijd op de bestemming vanaf Rotterdam of Den Haag?

Een goed alternatief is om een bus te huren in de regio Rotterdam of Den Haag. Het voordeel van een bus huren is, dat jullie met de complete groep naar de bestemming kunnen en geen rekening hoeven te houden met mede reizigers. Reizen met de bus heeft nog meer voordelen:

  • Eigen vertrektijden bepalen;
  • Reiscomfort;
  • Chauffeur aanwezig;
  • Zowel in de regio van Rotterdam als Den Haag beschikbaar;
  • Keuze uit verschillende soorten bussen.

Reiscomfort

Comfort tijdens een lange reis is een belangrijk aspect. De touringcar beschikt over luxe stoelen en airco, waardoor u optimaal kunt genieten van de reis. De stoelen zijn verstelbaar, zodat een eventuele powernap een stuk aangenamer wordt.

Bus huren met chauffeur

Een bus huren met een chauffeur in de regio Rotterdam of Den Haag, maakt de reis al een stuk aangenamer. Hierdoor hoef je niet op zoek naar een eigen chauffeur die de groep kan vervoeren. Je hoeft geen rekening te houden met degene ‘die rijdt’, want de chauffeur zorgt ervoor dat jullie veilig van A naar B komen.

Er is voldoende keus om uw reis zo prettig mogelijk te maken, zo kunt u voor zowel kleine als grote groepen terecht. Samen met de adviseur kijken we welke mogelijkheden het beste passen bij jouw situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *