Een goede prijs betalen voor je hotel

Vakantie en Reizen

Wanneer je op zoek gaat naar een hotel kom je al snel uit bij diverse vergelijkingssites. De een zegt nog goedkoper te zijn dan de andere. Maar zijn deze vergelijkingssites wel zo goedkoop? Vaak is het antwoord nee niet echt. Uiteraard zijn dit soort vergelijkingssites wel goed te gebruiken, maar soms is het goed om ook even op de website van het hotel te kijken. Waarom dat is? Dat leg ik je uit in deze blog.

Reviews op vergelijkingssites

Doordat vergelijkingssites werken als een soort hub voor diverse hotels is de community een stuk hechter en daardoor veel actiever. Hierdoor vind je op deze websites een stuk meer en betere reviews dan die je ooit op de website van een hotelaanbieder gaat vinden. Voor het opzoeken van reviews zijn vergelijkingssites daarom prima te gebruiken.

Afbeeldingen en foto’s van klanten

In het verlengde van deze reviews staan er vaak ook veel meer foto’s van klanten op dit soort websites. Dit komt ook weer doordat vergelijkingssites klanten en boekers veel meer aansporen om hun mening te delen. Dus het filteren van opties door middel van reviews en overige opties is natuurlijk een prima manier om vergelijkingssites te gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is zoover, maar ook op booking.com vind je een enorm actieve community.

Hoe boeken?

Wanneer je jouw ideale hotel hebt gevonden is het zaak dat je ook even een kijkje neemt op de website van het hotel zelf. Hoewel ze vaak niet veel afwijken van de prijzen die vergelijkingssites aanbieden, geven ze wel extraatjes. Zo kun je bij dit hotel nabij Amsterdam nu tijdelijk 10% extra korting krijgen op het ontbijt. Was je toch al van plan om een extra ontbijt bij je boeking bij te boeken? Dan adviseer ik zeker om altijd eerst even te kijken op de website van het hotel zelf. Een betere deal is vaak snel verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *