Bowlen Utrecht is het ideale uitje voor elke gelegenheid

Familie en Relatie Overige Sport

Wil je een perfect uitje voor de aankomende familiedag? Of voor een leuke verjaardag of voor een andere leuke gelegenheid? Kom dan naar Bowlen Utrecht! Hier kan je bowlen op de beste en leukste banen van Nederland. Ook kan je hier genieten van volledig verzorgde arrangementen en kan je voor of na het bowlen, genieten van een hapje en een drankje.

 

Bowlen Utrecht bied een groot totaal pakket

Natuurlijk kan je gewoon langs komen om een potje te bowlen. Iedereen is immers welkom. Je kan dan gewoon een baan huren en plezier hebben in het spelletje. Er zijn 12 banen beschikbaar dus er is ook altijd wel een plekje. Verder worden er ook pakketten aangeboden. Deze arrangementen kunnen uit verschillende dingen bestaan. Zo is er bijvoorbeeld het “biertje, balletje, bowlen” arrangement. Hierbij is er de mogelijk om ook lekker te borrelen bij het bowlen. Je kan hierbij kiezen of je dit voor of na het bowlen wilt doen. Ook kan je er voor kiezen om het beide te doen. Daarnaast is er ook nog de 1-2-3 deal. Dit pakket bestaat uit één uur bowlen, daarna uit twee uur steengrillen (of BBQ of Hotplate). In die twee uur kan je onbeperkt eten. Gedurende de twee uur zijn ook alle consumpties in begrepen.

 

Bowlen Utrecht kan ook op de disco manier

Heb je zin in een feestje? Maar ook in bowlen? Bowlen Utrecht heeft deze twee dingen gecombineerd! Elke Vrijdag en Zaterdag avond tussen 22:00 en 01:00 is er de mogelijk om te disco bowlen. Hier kan je denken aan: rookmachines, lasers, feestverlichting, DJ’s, beamers. Te veel om op te noemen. Daarnaast is er ook het voordeel dat de drankjes goedkoper zijn. Op deze avonden worden er cocktails en shotjes geserveerd. Deze worden goedkoper geserveerd dan normaal. Zo zijn de shotjes maar 2 euro en de cocktails zijn 6 euro.

 

Bowlen, Utrecht
Bowlen Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *