Autoschade herstellen wij gemakkelijk voor u!

Overige

Wanneer u autoschade heeft wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. U wilt dat dit zo snel mogelijk vakkundig wordt hersteld. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u ons aan het juiste adres. U kunt bij ons snel en eenvoudig een afspraak maken om uw auto te laten repareren wanneer u eventuele schade heeft opgelopen. Lees hieronder rustig verder en ontdek de voordelen van ons bedrijf.

Herstel bij autoschade

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor allerlei soorten autoschade. Zo kunt u terecht voor o.a. krassen verwijderen, SpotRepair, reparaties van sterren, lakbeschadiging auto herstel, het uitdeuken zonder spuiten, het professioneel verwijderen van vreemde geurtjes in de auto. We zullen hier verder over spreken met u. De lakbeschadiging ter grootte van ongeveer 30 cm kunnen wij repareren met de zogenaamde SpotRepair. Wij kunnen dit zelfs doen op locatie. U hoeft niet meer te verplaatsen nadat u schade heeft opgelopen. Een andere werkzaamheid die wij doen is het industrieel spuiten. Bij het herstellen van schade liggen de eisen van de lak- en spuitwerk erg hoog. Wij nemen deze maatstaven ook uiterst serieus. Het spuitwerk heeft veel te maken met de kwaliteit van het materiaal. Wij gebruiken in onze garage alleen producten van de hoogste kwaliteit.

Bij ons bedrijf

Al ruim 40 jaar houden we ons bezig met allerlei manier van autoschade. We houden ons daarbij bezig met allerlei soorten schade. U kunt bij ons rekenen op veel service. Zo kunt u bij ons rekenen op: altijd gratis vervangend vervoer, na de werkzaamheden wordt u auto bij ons gewassen in een professionele wasstraat. Daarnaast hebt u garantie op lakwerk en 4 jaar op schadeherstel. Een voordeel is dat we ook op zaterdag geopend zijn. Ook werken we samen met allerlei verzekeringsmaatschappijen. We hopen u snel te zien en daarbij te helpen bij uw schade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *